OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. június 18., kedd 15:48

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. június 18., kedd (OS) -

    Karácsony Gergely nem fél attól, hogy kinyisson olyan ügyeket, amik elsőre konfliktusosnak látszanak, mert tudja, hogy a budapestiekkel mindent meg lehet beszélni. Mindannyian látni fogják, hogy ezzel a javaslattal jól fognak járni. Karácsony Gergely nem nézi le a budapestieket azzal, hogy azt mondja nekik, csodákat lehet tenni. Ehelyett csak egy dolgot ígér: egészségesebb életet. Ehhez pedig az kell, hogy a budapestiek többet használják a közösségi közlekedést. Budapest így fog megérkezni a XXI. századba.

Karácsony Gergely éppen azért kezdeményezett szakmai vitát négy témában, köztük a közlekedéssel, hogy a budapestiek megismerhessék a főpolgármester-jelöltek javaslatait Budapest levegőjének tisztítására, a közlekedés megújítására. Sajnos ez a felhívás mindmáig megválaszolatlan maradt - bizonyára nem függetlenül attól, hogy a Demokratikus Koalíció jelöltje még ma is programját készíti. Karácsony Gergely januárban mutatta be programját, készen áll, hogy októberben először Tarlós Istvánt, majd a budapestiek problémáit is legyőzze.

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.