OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. június 19., szerda 14:59

A Magyar Liberális Párt közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. június 19., szerda (OS) - Sermer Ádám: Lekvár és pálinka a vodka takarásában - Oroszok a spájzban reloaded

        Lehetne még hosszasan sorolni a felhasznált eszközöket, de talán már ennyiből is elég jól látszik, hogy a korábbi orosz-ellenesség csupán valami színjáték volt. Mintha vendégek jöttek volna hozzánk, és gyorsan a vodkát eldugtuk volna, hogyha valaki benéz a spájzba, csak a lekváros üvegeket és a jó magyar pálinkát lássa. De eltelt majdnem három évtized, végre az utolsó bámészkodó is elment, újra elő lehet venni a vodkás üvegeket. Büszkén felsorakozhatnak a lekvárok és pálinkás üvegek előtt, már nem kell titkolózni. A vodkás üvegek mellett szépen elkezdhetnek gyűlni a szárított sós halak, a kovászos uborkák, és a kaviáros üvegcsék, mert egy igazi szittya magyar már büszke az orosz-szeretetére.
     Huszonnyolc év nagyon sok idő. Az oroszok most már el sem férnek a spájzban.

     Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.