OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. június 24., hétfő 09:09

Az Ózdi "Kerisek" Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. június 24., hétfő (OS) - HATÁRTALANUL kiránduláson voltak az ózdi SZIKSZI-sek

        Az ózdi Széchenyi István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium 40 tanulója 4 tanár kíséretében a HATÁRTALANUL program keretében 2019. április 8. és 13. között látogatást tett Erdélyben. A székelykeresztúri Zeyk Domokos Technológiai Líceum tanárai és diákjai nagy szeretettel várták intézményünk diákjait, segítettek tartalmas programunk összeállításában is. Történelmi, irodalmi és földrajzi ismereteink is bővültek Nagyvárad, Székelykeresztúr, Székelyudvarhely, Farkaslaka, Szejkefürdő, Korond, a Békás szoros és a Gyilkos tó felkeresése során. A délutáni közös programok a Zeykes diákokkal, a közös Táncház segítette az új barátságok kialakulását. Az erdélyi testvériskola tanulói 2019. május 6. és 11. között viszonozták látogatásunkat. Megismerkedtek Ózd nevezetességeivel. Délutánonként az iskola sportpályáján és tornatermében játékos sportvetélkedőket és barátságos focimeccseket tartottunk. Vendégeink kirándulást tettek Debrecenben, Egerben, Aggteleken, Miskolcon, Diósgyőrben és Lillafüreden. A közös projekt megvalósítása során az együtt megélt élmények megerősítették magyarságtudatunkat, az összetartozás élményét.

     Kiadó: Ózdi "Kerisek" Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.