OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. június 24., hétfő 15:31

A Klebelsberg Központ közleménye (3. rész)
    Budapest, 2019. június 24., hétfő (OS) - Ügyfélkapun keresztül is intézhető lesz a beiratkozás a köznevelési intézményekbe

    Ezen kívül a jogszabályban meghatározott térítési díjakat is befizethetik már a szülők a KAFFEE rendszeren keresztül, amit a tankerületi központ azonnal könyvelni tud a bevezetett új gazdálkodási és HR rendszer révén.  
Az informatikai fejlesztés eredményeként a 2019/2020-as tanévben már lehetőség lesz az ügyfélkapun keresztül történő beiratkozásra és hitelesítésre is. Amennyiben a szülő ezt az ügyintézést választja, nem kell személyesen megjelennie az intézményben. Az új online lehetőség igazodik a Kormány elektronikus adminisztrációra vonatkozó célkitűzéseihez, és ezzel a köznevelési ügyintézés elektronikussá, országosan egységessé és szabályozottá vált a 21. század elvárásainak megfelelően.
A KAFFEE (KÖFOP 1.0.0 – VEKOP 15 – 2017 – 00054) konzorciumi formában a Magyar Kormány támogatásával, európai uniós forrásból jött létre

     Kiadó: Klebelsberg Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.