OS Országos Sajtószolgálat
2020. augusztus 6. csütörtök
Ismertető


2019. június 26., szerda 15:48

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2019. június 26., szerda (OS) - A Fidesz újabb jövőellenes lépése: jövőre kevesebb pénz jut az oktatásra

    A Fidesz leszavazta az ellenzék valamennyi, több mint 1500 költségvetési módosító javaslatát. A kormánypártok nemet mondtak az MSZP azon javaslatára is, amely az oktatásnak biztosított volna több forrást. Ezzel a lépéssel a kormány tovább folytatja a terület kivéreztetését, mivel jövőre még az ideinél is kevesebb pénzt szán a tanításra.

A Fidesz üzenete egyértelmű: nem érdekli az országos tanárhiány, mert továbbra sem akarja anyagilag megbecsülni a tanárokat, és még a gyermekek egészségével sem foglalkozik, mivel még a gyakran balesetveszélyes iskolákat sem hajlandó felújítani.

Az Orbán-kormány ezzel a költségvetéssel a XXI. századi tudástól és a modern körülményektől fosztja meg a jövő generációt, amivel még az esélyt is elveszi tőlük egy jobb életre.

MSZP

Bővebb információ: Mesterházy Attila, a Költségvetési bizottság tagja

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.