OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 26. kedd
Ismertető


2019. július 3., szerda 20:46

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. július 3., szerda (OS) - Karácsony Gergely előbb Zuglóban mutassa be tudományát! – Reagálás Karácsony Gergely nyilatkozatára

    Karácsony Gergely mielőtt tudományos akadémiák alapításába kezd, előbb  Zuglóban mutassa be tudományát, a kerület polgármestereként tegye végre rendbe Zugló ügyeit!
Tegye ingyenessé a zuglóiak parkolását, mindaddig, amíg nem rendezi a parkolási káoszt, amit ő okozott a kerületnek! Karácsony Gergely alkalmatlansága minden egyes nap milliós kárt okoz a zuglóiaknak.

A Magyar Tudományos Akadémia működése biztosított, több kutatás lesz több pénzből. A 2020-as költségvetésben 32 milliárd forinttal tovább növeljük a kutatás-fejlesztés és innováció támogatását.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.