OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. július 4., csütörtök 12:33

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. július 4., csütörtök (OS) - Sermer Ádám: Tarlós István némán asszisztál a budapesti kulturális és tudományos élet kivéreztetéséhez

    Tarlós István tétlensége már nem csak a független kulturális és tudományos intézmények, de egész Budapest jövőjét veszélyezteti – figyelmeztetett Sermer Ádám. Hozzátette: ahhoz, hogy a főváros megőrizhesse sokszínű kulturális és tudományos életének függetlenségét, szabadságát, és egy modern, európai, XXI. századi fővárossá válhasson, Budapestnek le kell váltania Tarlós Istvánt, az illiberális állampárt helytartóját az őszi választáson. A Liberálisok főpolgármester-jelöltje ennek érdekében folytatja munkáját, és szembesíti a főpolgármestert elmaradt ígéreteivel és soha meg nem valósult kampányterveivel.

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/343224629681327/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.