OS Országos Sajtószolgálat
2020. május 31. vasárnap
Ismertető


2019. július 4., csütörtök 16:23

A Raoul Wallenberg Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. július 4., csütörtök (OS) - A R.Wallenberg Egyesület nyilatkozata Takaró Mihály állítólagos megbízásáról.

    A 3. ciklusában kormányzó koalíció 2010 tavaszán elfogadta: "Legyen béke, szabadság és egyetértés." Kinyilvánították, hogy a Nemzeti Együttműködés rendszerét azokra a pillérekre emelik, amelyek nélkülözhetetlenek a boldoguláshoz, az emberhez méltó élethez és összekötik a sokszínű magyar nemzet tagjait. A fentiek ismeretében a 2013 óta hatályos NAT-ról az a kormányzati nyilatkozat jelent meg, hogy az nem elég keresztény, hazafias és nemzeti. Kiszivárgott, hogy a hiányok kijavítására Takaró Mihály kapott megbízást. Az irodalomtörténész elismeri Horthy Miklós tevékenységét - akiről egyesületünk akadémiai tudósok közreműködésével 3 nyilvános egyeztetést tartott - miközben a Nyugatot "kis zsidó lapocskának" tartja, Kertész Imre magyarságát vitatja és Spiró Györgyöt embernek nehezen tudja nevezni.

Az egyesületünk részéről mi is kiemelten fontosnak tartjuk a haza, nemzet, erkölcs és család fogalmak erősítését az oktatásban, de ez a szakértői kinevezés - szerintünk - nem szabadíthat fel erőket a kitűzött nemzeti együttműködés és összefogás mellett, hiszen a szakértő eddigi nyilatkozatai a megosztást és elkülönítést erősítették!

     Kiadó: Raoul Wallenberg Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.