OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. július 5., péntek 09:02

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 5., péntek (OS) - Szabadai Viktor: Jobbik nélkül és korrupt ellenzékiek nélkül - csak így érdemes küzdeni a Fidesz ellen

    Ahogy a Liberálisok már sokszor elmondták, nem támogatunk egyetlen olyan pártszövetséget sem, amely választási együttműködést köt a Jobbikkal.

Sajnos Budapesten is megköttetett a szégyenteljes paktum a szélsőjobboldallal. Azok, akik még pár évvel ezelőtt is esküdöztek, hogy soha nem tesznek engedményeket a szélsőjobb irányába, ma azon dolgoznak, hogy jobbikos politikusokat segítsenek hatalomba.

Mert a Jobbiknak nem csak a múltjával van baj, a jelene is ugyanolyan vállalhatatlan. Az értékrendje egy tapodtat sem, csak a kommunikációja változott.

Ezt használják ki most a feketeöves közpénzvadászok, akik úgy szlalomoznak az elvek között az ellenzéki oldalon, mint Ted Ligety Schladmingban.

Egyszer még rettenetesen fogják magukat szégyellni gyermekeik előtt azok, akik most bedőlnek a hazug baloldali mandátumbrókerek ócskaságainak, akiknek néhány nyomorúságos kis pozíció csalfa reményéért kell most elhagyni mindazt, amit eddig fontosnak éreztek.

Ma ott tartunk, hogy a Liberálisoknak lesz polgármester-jelöltje az V. kerületben, ahol a Magyar Narancs szerint is a teljes ellenzék szégyene az a szocialista-mutyi, amihez szó nélkül asszisztálnak a többiek. Na, mi nem fogunk.

Lesz polgármester-jelöltünk a Ferencvárosban, ahol a parkolómaffia igazi pártok felett álló szörnyeteg, ahol ugyanúgy nyakig benne a Fidesz és nyakig benne a baloldal.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.