OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. július 5., péntek 15:15

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 5., péntek (OS) - Sermer Ádám: Ha egy ózdi polgárnak nem tetszik az állampárt kirekesztő, gyűlöletkeltő működése, szavazzon Janiczakra?

    Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje Facebook-posztban reagált a hírre, miszerint az ellenzék ózdi polgármester-jelöltje a Hitler-imitátorral fotózkodó, munkatársait brutális nemi erőszakkal fenyegető Janiczak Dávid lett:

https://www.facebook.com/sermeradam/photos/a.1646302182271958/2403114356590733/?type=3&theater

Az engem nem lep meg, hogy a Jobbik nem talált kivetnivalót Ózdon Janiczak Dávid támogatásában (...). Már azon sem tudok meglepődni, hogy Lukácsi Katalin a Márki-Zay féle MMM képviseletében, miután korábban Orosz Mihály Zoltánnal, a szimbolikus zsidó-akasztást szervező korábbi érpataki polgármesterrel szelfizett, most Janiczak mögött tűnik fel.
Azt is tudom, hogy az LMP jelenleg romokban, a megszűnés határán táncol, és világos, hogy a szélsőjobboldallal szembeni ellenérzések sosem voltak arrafelé számottevőek. A megszokott elv-nélküliségükön túl, azt viszont már tőlük is valami végső kétségbeesés jelének látom, hogy egy ennyire vállalhatatlan jelölt mögött sorakozzanak fel.
De a legaggasztóbb számomra az MSZP és a DK jelenléte. Budapesten Karácsony Gergelyt támogatjátok, de Ózdon arra kértek minden ellenzéki demokrata szavazót, hogy szavazzon Janiczakra?
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.