OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. július 5., péntek 15:21

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. július 5., péntek (OS) - A Liberálisok is részt vesznek a gyűlöletbeszéd ellen szervezett 1 Magyarország Pikniken

    A Liberálisok korábban is kiálltak a kisebbségi csoportokat érintő igazságtalanságok és jogfosztások ellen; idén például Bősz Anett kezdeményezésére második alkalommal rendeztük meg a jogtudatosság hónapját, melynek során a négy leginkább érintett magyar kisebbségi csoportot – romákat, nőket, fogyatékkal élőket, LMBTQI-közösséget – ért joghátrányok ellen szólaltunk fel. A jogállami normákat és a demokratikus intézményrendszert azonban csak együtt, közösen tudjuk helyreállítani Magyarországon. Ezért veszünk részt a pikniken: mert hiszünk abban, hogy 1 Magyarország van, melynek állampolgárai mind egyenlőek. Mert bízunk abban, hogy a pártok és a civilek közös munkájának eredményeként egy konkrét cselekvéseket tartalmazó nyilatkozatot dolgozhatunk ki és mutathatunk be. És mert hiszünk abban, hogy az országunkban nincs helye a gyűlöletkeltésnek.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.