OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. július 6., szombat 12:47

A Tibetet Segítő Társaság közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 6., szombat (OS) - A XIV. Dalai Láma 84 éves

        2019. július 6-án 84 éves Tenzin Gyatco, Őszentsége a XIV. Dalai Láma, aki korunkban vitathatatlanul a leghitelesebb közéleti személyiség, vallási és vallásokon túli vezető, politikus és Földünk egyik, ha nem a legjelentősebb meghatározó személyisége. Idős és sokat megélt kora ellenére soha nem hazudott, nem csalt, nem lopott, nem sikkasztott, és a szavát mindig tartotta - ugyanazt mondta évtizedekkel ezelőtt mint most, nem beszélve állhatatos jelleméről és arról, hogy mindig népét szolgálta. Az utóbbi évtizedekben nyilvánvalóvá vált, hogy nem csak Tibetet és a tibetieket védelmezi, hanem az egész emberiségért, több milliárd érzőlényért munkálkodik, a béke és a harmonikus élet érdekében. Kimagasló személy a dalai lámák hosszú sorában is. Valóban Csenrézi, avagy a Nagy Együttérzés Buddhájának földi megtestesülése, Tibet védelmezője, aki ezer karjával áldást oszt és megnyugvást teremt mindenki számára.
     A világon minden felelősségteljes ember tudja és látja, ki valójában a Dalai Láma, és mit tesz az emberiségért. Még Kínában a legmagasabb politikai szinten is tudják, ezért félnek tőle. A földi emberi élet kaotikus kuszaságát bizonyítja, hogy vannak erők és érdekek, amelyek igyekeznek lejáratni, terrorista, soviniszta, álnok személynek beállítani őt, aki bomlasztja a Kínai Népköztársaság anyaországát, és megosztó szeparatista törekvéseivel aláássa a békét.

     Kiadó: Tibetet Segítő Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.