OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. július 6., szombat 12:48

A Tibetet Segítő Társaság közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. július 6., szombat (OS) - Milyen nagy ellentmondás! Különösen az, hogy a világ negatív energiáit működtető lényekért, vagyis minden lényért is imádkozik.

        Ezek az ördögi erők befolyásolják és zsarolják a világ vezető politikusait a gazdasági érdekek mentén. Emellett magam még nem találkoztam olyan akár egyszerű, hétköznapi emberrel, akár tudóssal, üzletemberrel, politikussal, aki ne a legmagasabb tisztelet szavaival beszélt volna a XIV. Dalai Lámáról.
     Most bátran felhatalmazva érzem magam, ezen emberek és minden ember nevében, kívánok Tenzin Gyatco, Őszentsége a Dalai Lámának sok erőt, kitartást és hosszú életet minden érzőlény érdekében. Mindenki nevében kérem, újból és újból térjen vissza emberi alakba, hogy segítse a jövő nemzedékeit is a reájuk váró bölcs és szeretetteljes döntések meghozatalában.

Hosszú életet a Dalai Lámának!
Pö Gya Lo
Hendrey Tibor
Tibetet Segítő Társaság
alapító elnök
www.tibet.hu  

     Kiadó: Tibetet Segítő Társaság

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.