OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. július 6., szombat 13:35

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 6., szombat (OS) - DK: Teljes az ellenzéki megállapodás Szegeden

        Az elmúlt napon Gyurcsány Ferenc többször is egyeztetett Botka László polgármester úrral és a DK szegedi szervezetének vezetőjével. A megbeszélések célja az volt, hogy kialakuljon az együttműködés, teljes ellenzéki egység sorakozzon fel a Fidesszel szemben, egyúttal biztosítva az arányos és méltányos részvételt a közös ellenzéki listán és az egyéni körzetekben is.
     A DK elnökének közvetítése sikerrel zárult. A mindkét fél által elfogadott megállapodás alapján a Demokratikus Koalíció támogatja Botka László polgármester újraválasztását, részt veszünk a közös ellenzéki listán és egyéni jelöltek indításában is. A kölcsönös kompromisszumot a felek elfogadták, a vita lezárult. Valamennyi résztvevő a Fidesz legyőzését tekinti feladatának.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.