OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. július 6., szombat 16:15

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 6., szombat (OS) - A Demokratikus Koalíció meg fogja akadályozni az uniós források lenyúlását és a lopás eltussolását

        Sajtóinformációk szerint Deutsch Tamás lehet annak a bizottságnak az alelnöke, amelyik az uniós források szabálytalan felhasználását ellenőrzi.
     A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselőjeként azért fogok dolgozni a Költségvetés-ellenőrzés bizottságban, hogy ellenőrizni tudjam a források helyes felhasználását. A fideszes Deutsch Tamásnak így esélye sem lesz a fideszes haverok aljas mutyijait eltussolni. Mi, európai magyarok harcolni fogunk a Fidesz korrupt világa ellen, és minden egyes visszaélést meg fogunk akadályozni.


     Rónai Sándor
     EP-képviselő
     DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.