OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. július 7., vasárnap 20:31

A Mindszenty József Kongregáció Remeteség közleménye
    Budapest, 2019. július 7., vasárnap (OS) - Wittner Mária ajándéka Kaposfüredre, Szűz Mária Efezusi Házának

    "Magyarok Nagyasszonya könyörögj érettünk!" feliratú zászlót ajándékozott Szűz Mária Efezusi házának Wittner Mária, a kaposfüredi házat gondozó Mindszenty József Kongregációnak. A kongregáció elnöke Mezőfi Zoltán vette át  az ajándékot.

Wittner Mária évek óta segíti, támogatja Magyarország égi patrónájának kaposfüredi házát. Európában egyedülálló módon Magyarországon, Kaposfüreden épült fel Török Marcell atya (1942-2016) vezetésével és támogatók segítségével az efezusi ház mása.

Szűz Mária élete utolsó éveit Efezusban (mai Törökország) töltötte és innét vétetett a mennybe, ezért hatalmas jelentőségű, hogy e ház másolata Európában, Magyarországon megtalálható.

A sok viszontagság és nehézség ellenére rengeteg zarándok érkezik, hogy közös imával vagy egyéni csendes elmélyüléssel gyógyírt találjanak lelki fájdalmaikra vagy köszönjék meg boldogulásukat, örömüket.

A Kongregáció nevében Mezőfi Zoltán külön köszönetét fejezi ki Wittner Máriának, hogy az egyetemes magyarság védelmezőjének jelképét hazánk egyik leghitelesebb emberétől megkapta.

További információ:
https://www.facebook.com/mindszentykongregacio/

www.mariahaza.hu

https://youtu.be/dEg-h-6ubzg

Telefon: +36 70 3637 645
E-mail: info@mindszentykongregacio.hu

     Kiadó: Mindszenty József Kongregáció Remeteség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.