OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. július 10., szerda 07:28

A Mátrix Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. július 10., szerda (OS) - Csodafaluban kalandoztak a táborozó gyerekek

    Mintegy 200 kisgyermek vett részt 2019-ben a Mátrix Közhasznú Alapítvány által a nyári szünidő időszakára szervezett táborokon. A gyűjtőnéven Csodafalunak hívott programok logikai és készségfejlesztő foglalkozásokkal, természetjárással, izgalmas - kalandokban gazdag terep programokkal, kirándulásokkal tették élménydússá a gyermekek szabadidejét. Mindezt legtöbb esetben önköltségi áron vagy alapítványi támogatás révén akár ingyenesen vehették igénybe a 7-14 év közötti gyermekes családok.

Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy sokszor szinte lehetetlennek tűnik az okos eszközök hatalmából kiszakítani a gyerekeket, hogy valódi, kézzel fogható dolgokkal foglalkozzanak. Ez idén nyáron is sikerült, hiszen társasjáték, kártyázás, vagy éppen grund - csata szervezés is volt az alapítványi eszköztárban. A gyerekek számára nagy élményt jelentett a csapatokban folyó játék mellett pl. a fáról szedett érett gyümölcsök zamatos ízlelése vagy a tábortűz varázslatos hangulata is. A www.csodafalu.hu programokat színesítették pl. a Napos Oldal Alapítvány érzékenyítő programjai vagy az Orpheus Állatvédő Egyesület bemutatói, a segítők - önkéntesek lelkes feladatvállalása is.

Kép: www.matrixalapitvany.hu/_kep/2019-taborok-matrix.jpg

===
Rácz Anett, elnök
Mátrix Közhasznú Alapítvány
Sajtókapcsolat:
+36-20-378-16-56

     Kiadó: Mátrix Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.