OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. július 10., szerda 12:29

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. július 10., szerda (OS) - Úgy tűnik, sikerült megbízható elvtársat találni – Vizi E. Szilveszter ne asszisztáljon a kormány tudományellenes tragédiájához!

    A Jobbik Magyarországért Mozgalom felháborodással és döbbenettel értesült róla, hogy sajtóhírek szerint a Magyar Tudományos Akadémia megcsonkítását teljes pártfegyelemmel megszavazó Fidesz-KDNP Vizi E. Szilveszter személyében találta meg a megfelelő személyt az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) irányítására. A kormány választása nem véletlenül esett Vizi E. Szilveszterre, hiszen hosszú életpályája alatt már kellőképpen bizonyította, hogy a diktatórikus hatalmak kiszolgálása tekintetében megbízható, és nem válogat a megbízatásokban. 1989 előtt a kommunista pártállam Egészségügyi Minisztériumának osztályvezetőjeként, valamint a Budapest VIII. kerületi MSZMP Végrehajtó Bizottság tagjaként tevékenykedett, tehát a Fidesz értelmiség- és tudásellenes új bolsevikjai régi elvtársat szemeltek ki a kényes feladatra.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.