OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. július 10., szerda 14:43

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 10., szerda (OS) - DK: Kövér László gyáva módon terel a közigazgatási bíróságokkal kapcsolatban

    Kövér László házelnök egy rádiós műsorban arról beszélt, hogy csak átmenetileg, a jogállamiságról szóló viták lezárásáig vették le a közigazgatási bíróságok megalakításáról szóló tervet napirendről. Kövér szerint eddig is elműködött ilyen bíróságok nélkül a magyar igazságszolgáltatás és ezután is elműködik majd, illetve szerinte az elmúlt években külföldről és az ellenzékből érkező irracionális támadásoknak volt kitéve a magyar igazságszolgáltatás.

A Demokratikus Koalíció felhívja a figyelmet, Kövér László minden ígérete és cinikus megjegyzése csak ócska terelés. Amit ő a nemzetközi közvélemény és az ellenzék irracionális nyomásgyakorlásának és támadássorozatának nevez, az nem más, mint egy tükör, amit az európai, nyugati, demokratikus világ tart a hazug és diktatúrába menetelő Orbán-rezsim elé. Kövér László, Orbán Viktor és a Fidesz valamennyi híve és kiszolgálója csak az erőből ért, csak az erő és a hatalom nyelvét beszélik. Nekünk, valódi hazafiaknak és európai magyaroknak az a kötelességünk, hogy az erő nyelvével szembeszállva megtörjük a Fidesz hatalmát és szembeszálljunk a hazugságokkal.

Arató Gergely
frakcióvezető-helyettes, az igazságügyi bizottság tagja
DK
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.