OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. július 11., csütörtök 07:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 11., csütörtök (OS) - DK: A Fidesz képviselője akadályozta meg a XVI. kerületi panelprogram támogatását

    Saját kerülete ellen szavazott Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő a költségvetési vitában. A fideszes politikus nemmel voksolt a panelházak szigetelésének központi támogatására tett javaslatra.

A Demokratikus Koalíció szerint ez döbbenetes és érthetetlen arrogancia. A Szatmáry által képviselt XVI. kerületben több, mint háromezer lakásban várják évek óta, hogy külső segítséget kapjanak a felújításhoz, amelyet önállóan nem tudnak megcsináltatni. Szatmáry Kristóf fideszes társaival közösen megakadályozta a fejlesztést. A DK továbbra is harcolni fog azért, hogy a panelekben élő családok ezrei megkapják azt a támogatást, ami jár nekik ahhoz, hogy lakásuk korszerű és élhető legyen. Sajnálatos, hogy Kovács Péter, kerületi polgármester sem volt képes arra, hogy párttársát befolyásolva a kerület érdekében döntsenek. Az őszi önkormányzati választáson meg fogjuk mutatni, hogy mi, európai magyarok képviseljük a XVI. kerületieket, és le fogjuk győzni a Fidesz jelöltjét.

Nemes Gábor
Budapest XVI. kerületének polgármester-jelöltje
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.