OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2019. július 11., csütörtök 11:36

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2019. július 11., csütörtök (OS) - A népesedési világnapon arra figyelünk, hogy miként alakul társadalmunk, nemzetünk lélekszáma, jövője.

    Európának és benne Magyarországnak más problémákkal kell megküzdenie, mint a világ sok más részének. Nekünk kiemelten fontos, hogy megőrizzük kultúránkat, identitásunkat, magyarságunkat. Ehhez megkerülhetetlenül fontos, hogy megállítsunk a népességfogyást és olyan környezetet biztosítsunk családjainknak, hogy minden kívánt gyermek megszülethessen és kiteljesedhessen. Ehhez a legnagyobb segítséget a családpolitikai intézkedések nyújthatják, amelyek terén Európa élvonalába tartozunk – amint azt a Kopp Mária Intézet friss Európai Családpolitikai Rangsora is mutatja.
Mi kereszténydemokraták minden lehetséges módon azon leszünk, hogy segítsük a magyar anyákat és apákat, hogy a gyermekvállalás anyagi terheit mérsékelni tudjuk. Ezért szavazzuk meg a jövő évi költségvetést is, amely eddig nem látott mértékben ad támogatást a magyar családoknak.
     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.