OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. július 11., csütörtök 13:40

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2019. július 11., csütörtök (OS) - A műtők légkondijára nincs pénz, de új autókra van 82 milliárd

    Miközben a műtőkben 38 fokban rosszul lesznek az orvosok a hőségtől, mert a kórházaknak nincs pénzük a légkondicionálásra, addig az Orbán-kormány 82 milliárdért vesz magának légkondis új autókat.

Már mindenkinek világos lehet, hogy Orbánéknak fontosabb a saját kényelmük, a saját luxusuk, mint a műtőasztalon fekvő betegek élete.

Miniszterelnök úr, hogy lehet az, hogy új autókra van 82 milliárd forint, de a kórházak légkondicionálására egy fillért sem tudnak fordítani?

Ne tegyék ki a betegeket még nagyobb fertőzésveszélynek, ne kényszerítsék az orvosokat és a nővéreket még rosszabb körülmények közé! Felejtsék el az új autókat és azt a 82 milliárdot fordítsák a kórházakra!
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.