OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. július 11., csütörtök 15:31

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 11., csütörtök (OS) - Semmi jóra ne számítson, aki Budapesten tömegközlekedik és rosszul lesz - A DK azonnali kivizsgálást követel!

    Egy utas által készített videofelvételen látható a jelenet, ahogyan egy ájult utast krumpliszsákként cibálnak le a metróról és húznak végig a földön a metró biztonsági őrei. Ráadásul újságírói megkeresésre kiderült, a közlekedési cég semmi kivetnivalót nem talál az eljárásban. 

A Demokratikus Koalíció követeli az ügy azonnali kivizsgálását és a biztonsági őrök felelősségre vonását, a DK ezért hivatalosan megkereste a BKV vezetőjét, hogy indítson vizsgálatot. Egy európai fővárosban megengedhetetlen lenne nem csupán ez a bánásmód, de az is, hogy a hőségben aszalják az utasokat a metrón. A Tarlós István által vezetett főváros azonban egyre messzebb kerül az európai mércétől, és ezt nem hagyhatjuk tovább. Mi, európai magyarok vissza fogjuk ősszel foglalni a fővárost, és nem tűrjük tovább, hogy a tömegközlekedés abszurd akadálypálya és túlélőverseny legyen az ésszerűtlenül feltúrt közlekedési csomópontokkal, szaunaszerű metrókocsikkal, és utasokat földön húzó biztonsági őrökkel. 

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.