OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. július 12., péntek 12:14

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2019. július 12., péntek (OS) - Hasznos idióták

    Az ellenzéki EP-képviselők nem Magyarország ellen fordultak, amikor megakadályozták a fideszes képviselők bizottsági kinevezéseit, hanem az európai értékekkel szembe forduló Fidesz ellen. Orbán Viktor már megtanulhatná, hogy sem ő, sem pedig a Fidesz nem egyenlő Magyarországgal.

Orbánt sértődöttségében most is ugyanaz a kicsinyes bosszúvágy hajtja, mint tavaly az országgyűlési választás előtt, amikor azzal fenyegetőzött, hogy elégtételt fog venni az ellenfelein. Jó lenne, ha a miniszterelnök végre kinőné ezt a gyerekes durcizást, amit mindig előad, amikor nem úgy mennek a dolgok, ahogy azt ő elképzelte.

Ha tényleg el akarja venni az ellenzéki képviselők tisztségeit az Országgyűlés bizottságaiban, akkor tegye meg, azzal legalább a kétkedő EP-képviselők számára is egyértelművé tenné valódi szándékait.

Innen nézve a Fidesz mostani viselkedése a "hasznos idióták" tevékenysége, hiszen leleplezi saját szándékait. Mutassák be egész Európának, hogy a szánalmas bosszúvágyuk miatt képesek még a megmaradt demokratikus vívmányokat is feláldozni. Ettől azonban az ellenzék továbbra sem fog csendben maradni, és több bizottsági helye sem lesz a Fidesznek az Európai Parlamentben.

MSZP
     Kiadó: MSZP Országos Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.