OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. július 12., péntek 13:10

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. július 12., péntek (OS) - Sermer Ádám-Dúró Dóra vita a Pride-ról: Be kell-e tiltani a felvonulást? (Videó)

        A gyermeknevelésben a szerető, gondoskodó, törődő közeg biztosítása a legfontosabb feladat, ezt pedig ugyanúgy képes megadni egy meleg és egy heteroszexuális pár is.
     A Pride célja, hogy szexuális hovatartozása alapján senkit ne érhessen jogfosztás és hátrányos megkülönböztetés Magyarországon. Ezért vonult több ezer ember békésen Budapest utcáin – jelentette ki Sermer Ádám, cáfolva vitapartnere kijelentését bizonyos jogsértésekről, miszerint "pofára" történt volna a beléptetés a fesztivál területére. A Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje Dúró Dórával ellentétben részt vett a felvonuláson, és semmi ehhez hasonló jogsértést nem tapaszalt, ahogy a Liberálisok aktivistái sem.

    https://www.youtube.com/watch?v=p6Gk7-VkMD8&fbclid=IwAR1Us2q_E29hgiWa15gVkx9JVr-WjJBOl2joUtkREgcCYUYethSzQyQJA2U

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.