OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. július 12., péntek 14:35

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. július 12., péntek (OS) - DK: Áder János most árulta el Magyarország jövőjét

    Áder János köztársasági elnök aláírta a Magyar Tudományos Akadémiát tönkretevő törvényt. Ilyen az, amikor a köztársasági elnöki székbe egy elvtelen, kéziirányítású pártkatonát ültetnek.

A Demokratikus Koalíció szerint Áder János most árulta el Magyarország jövőjét. Elárulta azokat a magyar tudósokat, akik minden külföldi csábítás és az alacsony magyar bérek ellenére mégis Magyarország szolgálatába állították a tudásukat. Elárulta azt a célt, hogy a hazánk ne legyen kiszolgáltatva a jövő kihívásainak. Áder János ma elárult mindenkit ebben az országban, az aggastyántól a ma született csecsemőig. Ádernek azt javasoljuk, hogy maradjon a pecánál; valószínűleg egy horgászengedély birtoklása a legnagyobb felelősség, amit egy ilyen gyenge és jellemtelen ember elbír.

Gréczy Zsolt
országgyűlési képviselő, frakciószóvivő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.