OS Országos Sajtószolgálat
2019. október 21. hétfő
Ismertető


2019. július 12., péntek 16:47

A Demokratikus Koalíció közleménye (1.rész)
    Budapest, 2019. július 12., péntek (OS) - A hegyvidéki ellenzéki együttműködésről - I. rész

    A Demokratikus Koalíció XII. kerületi szervezete, a Jobbik Magyarországért Mozgalom XII. kerületi szervezete, a Lehet Más a Politika XII. kerületi szervezete, a Magyar Szocialista Párt XII. kerületi szervezete, a Momentum Mozgalom XII. kerületi szervezete, és a Párbeszéd Magyarországért Párt XII. kerületi szervezete megállapodott abban, hogy az őszi önkormányzati választáson közös jelölteket indítanak.

A megállapodás célja, hogy az önkormányzati választáson egyetlen ellenzéki jelölt induljon a Fidesz-KDNP jelöltjei ellen, valós esélyt nyitva ezzel a NER-t elutasító pártok számára a hegyvidéki polgármesteri tisztség és a képviselő-testületi többség megszerzésére.
A megállapodó felek eltökélt szándéka egy korrupciótól mentesen és átláthatóan működő, zöldterületeit megóvó és fejlesztő, a lakosság jólétére érzékeny és igényeire nyitott, fenntartható módon fejlődő és lakosságbarát Hegyvidék megteremtése.

Az ellenzéki együttműködés tagjai elkötelezettek a NER autokratikus rendszerének lebontásában, a megkopott jogállami keretek helyreállításában, és egy következetes, lakossággal folyamatosan egyeztetett hegyvidéki önkormányzati működés létrehozásában.
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.