OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. július 12., péntek 23:03

A Fidesz III. kerületi szervezetének közleménye
    Budapest, 2019. július 12., péntek (OS) - Kiss László a baloldal bukott óbudai polgármesterjelöltje le akarja váltani az óbudai civil szervezeteket és véget akar vetni az óbudai közösségépítésnek.

        Kiss László bukott baloldali politikus az MSZP óbudai polgármesterjelöltje, aki korábban szocialista önkormányzati képviselőként a Margit kórház tönkretételéhez asszisztált. Kiss László 2014-18 között volt a 10-és számú választókörzet MSZP-s parlamenti képviselője, akit 2018-ban a baloldali pártok leváltottak, mert nem képviselte az óbudaiakat és békásmegyerieket  a parlamentben.     Leváltották és lecserélték a PM-es Szabó Tímeára. Most a baloldal ugyanezt a bukott baloldali politikust szeretné az óbudaiakra erőltetni. A Mókus utcai MSZP-s pártházban a baloldali pártok felosztották egymás között az önkormányzati képviselői helyeket, civil szervezetek még a közelébe se férhettek a pártok közötti mutyinak. Eközben az óbudai civil szervezetek és polgári pártok Bús Balázs jelenlegi polgármestert támogatják az őszi önkormányzati választáson, támogatva az óbudai közösségépítést és a megkezdett óbudai fejlesztéseket.
     Kiadó: Fidesz III. Kerületi Szervezete

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.