OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. július 14., vasárnap 17:22

A Magyar Póker Szövetség közleménye
    Budapest, 2019. július 14., vasárnap (OS) - Magyar pókerjátékosok kihívták párbajra a Facebook által fejlesztett Mesterséges Inteligenciát.

    Mark Zuckerberg és a Carnegie Mellon intézet által fejlesztett Mesterséges Inteligencia legyőzött 6 profi pókerjátékost.

A Magyar Poker Szövetség egy kihívással fordult a Facebook tulajdonosa és Carnegie Mellon mesterséges póker intelligenciát fejlesztő csapata felé.
A Magyar Póker Szövetség válogatott magyar pókerjátékosokból álló csapata kihívja a fejlesztőket egy megmérettetésre Budapesten a Budapest Poker Club-ba. Az időpontot a fejlesztők adják meg.

Mert hisszük:

Sok van, mi csodálatos.
De az embernél nincs semmi csodálatosabb.
     Kiadó: Magyar Póker Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.