OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. július 17., szerda 15:02

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2019. július 17., szerda (OS) - Kistarcsán ellenzéki támogatással indul a Jobbik jelöltje a fideszes városvezetéssel szemben

    Az elmúlt hetek egyeztetései alapján Kistarcsán a jobbikos Dőringer Károly indul ellenzéki polgármesterjelöltként a fideszes városvezetéssel szemben az őszi önkormányzati választáson.
A Pest megyei településen a jobbikos jelölt személyét támogatja a Momentum Mozgalom, és a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom is.
A Jobbik – jelen állás szerint – Kistarcsa mind a nyolc egyéni választókörzetében is állít képviselőjelöltet, azonban nyitott a konszenzusos megoldásra az ellenzéki szereplők között a Fidesz leváltása érdekében.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.