OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. július 17., szerda 18:22

A Klebelsberg Központ közleménye
    Budapest, 2019. július 17., szerda (OS) - A Közép-Pesti Tankerületi Központ közleménye: Hazugságok jelentek meg a zuglói tankerület tanulóinak tervezett kitüntetésekről

    Álhírek és hazugságok jelentek meg a Közép-Pesti Tankerületi Központ zuglói tanulóknak tervezett kitüntetéséről. A tankerületi központ valóban tervezi, hogy a 100. jelesét megszerző tanulókat ünnepélyes keretek között megjutalmazza, de ez csak terv, semmilyen pályázati kiírás, sem annak visszavonása nem történt meg. Eleve a következő tanévre tervezzük ezt az új jutalmazási formát, az elmúlt hetekben csak az ehhez szükséges előkészítések és egyeztetések kezdődtek meg az iskolákkal.
Az álhírekkel ellentétben tehát a tankerületi központ senkit nem csapott be, és pláne nem spórol a diákokon, csak ebben a tanévben a tankerülethez tartozó 48 iskola fejlesztésére 718 millió forintot költöttünk.
Az új elismerések átadását első ízben a következő tanévben tervezzük a jól tanuló diákok részére. A részletek kidolgozása folyamatban van.
     Kiadó: Klebelsberg Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.