OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. július 19., péntek 09:43

Az EB OVO Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. július 19., péntek (OS) - Közösségi összefogással indul útjára a Frankel Leó utcában az "együtt PLACC" nevű rendezvény, ahol az utca vendéglátósai, boltjai, szolgáltatói fognak össze a Placc Közösségi Vásárral, valamint az EB OVO Egyesülettel.

    Az "együtt PLACC" az az ünnep, ahol egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca és annak közössége. A Placc Közösségi Vásár kutyás tematikával is készül az utca különböző helyein, ezzel teret adva a kerületi kiállítóknak, tervezőknek, dizájnereknek és portékájuknak. A programon utcaművészeket is láthat a nagyközönség. A kutya-, ember- és családbarát rendezvény programjaira szeretettel várnak mindenkit.
A helyi vendéglátósok megnyitják teraszaikat és közösen összeállítanak egy menü-útlevelet, ami a rendezvény programjaihoz, szolgáltatásaihoz ad útmutatót, egymást is ajánlva.

A Frankel Leó utca közössége és boltosai nyereményjátékkal is készülnek. A pikniken mindenki kap egy "útlevelet" és egy "repülőjegyet". A repülőjeggyel több helyen be lehet csekkolni, a 10 "becsekk" után pedig mindenki leadhatja az EB OVO Lounge-ban a repülőjegyét, amely ajándék-sorsoláson vesz részt.

Az EB OVO Egyesület tagjai a rendezvényt kutyabaráttá is teszik, hogy a kutyások és nem kutyások is kellemesen érezzék magukat a forgatagban.

     Részletes infó: ebovo.hu

     Kiadó: EB OVO Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.