OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. augusztus 3., szombat 17:19

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 3., szombat (OS) - Követeljük a Fidesztől, hogy a hazug vádaskodások helyett tárják fel az igazságot! Az MSZP rágalmazás miatt bepereli a kormánypárti médiát

        Gaár Iván, a Magyar Szocialista Párt VI. kerületi képviselőjelöltje a mai napon rágalmazás miatt pert indít a Magyar Nemzet, az Origo, a Hír TV és a Pesti Srácok ellen. Az ügynökvád nyilvánvaló hazugság, a kormánypárti média azért támadja Gaár Ivánt, hogy megpróbálják lejáratni az önkormányzati választások előtt.
     Miközben mindegyik ellenzéki párt évek óta harcol az ügynökakták nyilvánosságra hozásáért, addig a Fidesz - kétharmados többségével – továbbra is akadályozza azt.
     Követeljük a Fidesztől, hogy a hazug vádaskodások helyett tárják fel az igazságot!
     Gaár Iván és az MSZP minden esetben jogi úton fog elégtételt venni, ha a fideszes média hazugságokat állít múltjával kapcsolatban.

Hatvani Csaba
az MSZP Terézvárosi Szervezetének elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.