2019. december 7. szombat

2019. augusztus 5., hétfő 13:53

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 5., hétfő (OS) - Azonnali és teljes körű béremelés kell a szociális szektorban! -

Az ágazat bérrendezését nem pótlékokban, hanem a minimálbérre alapuló tiszta és egyszerű rendszerben kell megoldani, hogy véget érjen a függés és kiszámíthatatlan bérezés.A propagandával szemben a valóság az, hogy  Magyarországon vannak olyan szociális intézmények ahol a gépkocsivezető többet keres mint az ott dolgozó ápoló. A valóság az, hogy ma Ausztria keleti felén nehéz nem magyar névtáblát találni szociális intézményekben. A valóság az, hogy ma Magyarországon a szociális rendszert az elkötelezett és hősies dolgozók tartják még életben. Adjuk meg nekik, amit megérdemelnek: az anyagi megbecsülést.

Kanász-Nagy Máté,
az Országos Elnökség titkára,

Ungár Péter
országgyűlési képviselő