OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. augusztus 5., hétfő 18:14

A Fidelitas közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 5., hétfő (OS) - Az Európai Néppárt hivatalos hallgatói szervezete, a European Democrat Students tanácsa alelnökévé választotta Czirkl Benitát, a Fidelitas külügyi kabinetének delegáltját bukaresti tanácsülésén.

    Az Európai Néppárt hivatalos hallgatói szervezete, a European Democrat Students tanácsa alelnökévé választotta Czirkl Benitát, a Fidelitas külügyi kabinetének delegáltját bukaresti tanácsülésén. Czirkl Losonci Gergelyt váltotta a Fidelitas részéről az elnökségben, a leköszönő alelnök pedig az EDS pénzügyi auditorjaként folytatja munkáját a szervezetben. A magabiztos többséggel megválasztott Fidelitas-jelölt példamutató sikere bizonyítja, hogy  a jobboldali keresztény ideológiának a néppárti konfliktusok ellenére is még mindig van vonzó ereje a jobboldali fiatalok körében. A péntek esti választást egy csütörtöki vita és az azt követő napon a jelöltek meghallgatása előzte meg. Czirkl a kampánybeszédében a család fontosságát és a keresztény értékek megvédését is kiemelte. Hangsúlyozta, hogy ezeket a célokat  nyitott és őszinte kommunikációval kívánja elérni és biztosította a tanácsot, hogy szívesen áll elébe bármilyen vitának.
     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.