OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. augusztus 5., hétfő 18:14

A Fidelitas közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 5., hétfő (OS) -

    A szombati nappal megkezdődött az EDS 2019/2020-as munkaéve, amelyben a szervezet egy teljesen új elnökséggel kezdte meg a tevékenységét. A kiosztott feladatok közül a magyar alelnök a legnagyobb kihívást jelentő alapszabály módosításokért felelő portfóliót kapta meg, valamint a német alelnökkel közösen felelnek az EDS pénzügyi támogatásának biztosításáért. Az újonnan megválasztott elnökség összetétele alapján kijelenthető, hogy a magyar elnökségi tag szerepe kulcsfontosságú, ugyanis gyakran játszhatja a mérleg nyelvét az észak és dél közötti vitában, így válhat megkerülhetetlenné a magyar vélemény nemzetközi szinten az ifjúságpolitikában is. "A Fidelitas hallgatói szervezetben elért eredményei a Néppártban is nagy sikernek számítanak, hiszen megmutattuk, hogy megkerülhetetlenek vagyunk a Néppárt családjában" - nyilatkozta Böröcz László, a Fidelitas elnöke.  
     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.