OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. augusztus 6., kedd 18:09

Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 6., kedd (OS) - Jótékonysági futás az endometriózisban szenvedő nők gyógyulásáért. Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány és Porkoláb Lászlóné nyíregyházi projektvezető szervezésében 2019. augusztusában együtt futhat az egész család egy jó ügyért. A nyíregyházi Sóstói erdőbe szervezett versenyen egy orvosokból álló szakértői csapat is elindul.

    A közös sportoláson nemcsak azért érdemes részt venni, mert így sokat tehetünk saját egészségünkért, hanem azért is, mert a részvétellel a versenyzők a meddőség egyik vezető okaként ismert betegség, az endometriózissal küzdő nőket segítő "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány munkáját támogatják. A dr. Horváth Ildikó egyészségügyért és Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár fővédnöksége alatt megvalósuló futás útvonala a nyíregyházi Sóstói erdőn keresztül vezet végig. Gyerek és felnőtt kategóriában egyaránt lehet indulni.
A jótékonysági futásnak nincs meghatározott nevezési díja - nevezni a helyszínen lehet-, a résztvevők tetszőleges összeggel támogathatják az alapítvány munkáját. A verseny különlegessége, hogy a mezőnyben egy orvosokból álló szakértői csapat is elindul. Az eseményen a szervezők szűrő- és gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket.
További részletek a programról: https://www.facebook.com/events/2884765208232807
Bővebben: porkolabne.barbara@noiegeszsegert.hu, info@noiegeszsegert.hu

     Kiadó: "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.