OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. augusztus 7., szerda 13:36

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 7., szerda (OS) - Sermer Ádám: Nyilvánvalóan nem lesz kész az e-jegyrendszer őszre

    Tarlós István nyilvánvalóan hazudik, amikor a kampány hevében azt ígéri, hogy már idén őszre bevezetik az elektronikus jegyrendszert Budapesten. Ráadásul a főpolgármester nem először veri át a budapestieket. Tarlós már 2014-ben is megígérte, hogy 2017-ben e-jeggyel lehet majd közlekedni Budapesten. A bejelentés óta több milliárd forintot elköltöttek rá, hogy ez így is legyen, mégsem valósult meg semmi a tervekből. Jelenleg sem állnak rendelkezésre a megfelelő eszközök ahhoz, hogy szeptemberre be tudja vezetni a főváros a használatarányos elektronikus jegyrendszert a tömegközlekedésben.

Az e-jegyrendszer tavalyi bedőlése miatt most is nyomozás folyik, miután Sermer Ádám feljelentést tett az ügyben. A főpolgármesternek négy ember is tanácsot ad évek óta az e-jegyrendszerrel kapcsolatban. Ez sok millió forintos kiadást jelent minden évben. Tarlós mégis azt hazudta, nem tudott róla, hogy zátonyra fog futni a már egyébként is jelentős csúszásban lévő beruházás. Most pedig abban reménykedik, hogy az egész országra kiterjedő e-jegyrendszer bevezetésével majd Budapesten is megoldják helyette az ügyet. Mi viszont szeretnénk megtudni, hogy kik a felelősek a budapestiek megkárosításáért, és miért hazudozik nekünk a főpolgármester. Ezért közadat-igénylést nyújtunk be. Tudni szeretnénk, hogyan tervezi Tarlós bevezetni az e-jegyrendszert 2019 szeptemberére.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.