OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. augusztus 7., szerda 15:27

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 7., szerda (OS) - Karácsony Gergely inkább a saját botrányait tisztázza! – reagálás Karácsony Gergely nyilatkozatára

    Karácsony Gergely eltévesztette a házszámot: nem a Főpolgármesteri Hivatalban kell keresnie a metrókorrupciós ügyek felelőseit, hanem a saját szövetségesei körében. A 4-es metró beruházás Magyarország történetének legnagyobb korrupciós ügye, ami látlelete a szocialista – szabaddemokrata városvezetésnek.

Karácsony alaptalan vádaskodás helyett inkább a saját botrányait tisztázza! Válaszoljon végre arra, hogyan fordulhat elő, hogy öt év alatt leamortizálta Zuglót, csődközelbe vitte a költségvetést, adósságrendezési eljárásoknak teszi ki a kerületet és számolatlanul hagyja elfolyni a pénzt a parkoláson keresztül. Miért tagadta le, hogy újabb parkolási szerződést kötött és miért rejtegeti a közérdekű adatokat? Hogy lehet, hogy mindenkit becsapott a Pillangó park beruházásban és színlelt szerződésekkel ügyeskedett a sport kft.-nél?
Ezek az ügyek Karácsony Gergely alkalmatlanságának egyértelmű bizonyítékai.

Fidesz Budapest

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.