OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. augusztus 8., csütörtök 12:33

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 8., csütörtök (OS) - DK: Mészáros Lőrinc cége rakta ki a Coca Cola plakátjait - Milyen következményekkel néz szembe a “meleglobbista oligarcha"?

    A Magyar Hang derítette ki, hogy Mészáros Lőrinc is tulajdonos abban a cégcsoportban, amely kirakta a szélsőjobboldaliakat felbőszítő Coca Cola-plakátokat a metró területén. Azon túl, hogy világméretű szégyen a homofób műbalhé, kíváncsiak vagyunk, hogy fentiek tükrében a plakátoknak lesznek-e következményei, ahogy az egy rendes illiberális diktatúrához illik.

A Demokratikus Koalíció kíváncsian várja, hogy a fideszesek, akik mostantól nem isznak kólát, követelik-e, hogy felbontsák a szerződést Mészáros Lőrinc hirdetési cégével? Kizárják-e az állami és uniós pályázatokról a “meleglobbi"-t szolgáló céget? Ropognak-e már a billentyűzetek a fideszes propagandabirodalomban, hogy megírják, Mészáros Lőrinc ezzel támadja a családokat és a keresztény szellemiséget? Vagy megint csak a liberális világterrortól bérrettegő fideszes trollok szája jár, akik ismét elfelejtették, hogy Európában vannak, ahol civilizációs minimum, hogy senkit nem ítélnek el származása, neme, vallása, szexuális orientációja miatt?

Niedermüller Péter
alelnök
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.