OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. augusztus 8., csütörtök 13:08

Az MSZP Országos Központ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 8., csütörtök (OS) - Szerecsenmosdatás Fidesz módra: Cser-Palkovics alkalmatlan!

    Mivel a szennyvíziszapos vödör a Fideszre borult, a hazugsággyár ezerrel próbál az ügyben ködösíteni, csúsztatni, a felelősök megnevezését szőnyeg alá söpörni.

A kínos igyekezet egyik mellékterméke, hogy valószínűleg akaratlanul, de teljes joggal alkalmatlansággal vádolják Cser-Palkovics Andrást, Székesfehérvár jelenlegi polgármesterét. Másként nem lehet értelmezni ugyanis azt, amikor azzal érvelnek, hogy a fideszes városvezetés azért nem tett semmi a 90.000 tonna horvát, szlovén szennylé importja ellen, azért nem léptek a városba leöntött bűzös szennyvíziszap behozatala ellen, azért hagyták, hogy Székesfehérvár Dél-Európa nyilvános WC-je legyen, mert nem tudtak róla!

Az MSZP szerint azonban egy városvezetőnek, egy települési polgármesternek mindenről kell tudnia, ami a közösség életét érinti, na pláne, hogy ha annak a szaga belengi a várost, és már Budapesten, sőt Brüsszelben is érezhető.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.