OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. augusztus 8., csütörtök 14:17

A Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 8., csütörtök (OS) - Ismét összeül az Országos Nyugdíjas Parlament. A soron következő megbeszélés előtt a megyékben tevékenykedő helyi idősek ügyével foglalkozó egyesületek, tagozatok, csoportok, klubok, körök és műhelyek képviselői a megyei nyugdíjas parlamenteken összegzik álláspontjaikat, fogalmazzák meg javaslataikat.

    Ősszel megtartja a soron következő IV. ülését az Országos Nyugdíjas Parlament. A küldöttek várhatóan áttekintik a jelenlegi gyakorlat szerinti, év elejei nyugdíjemelés mértékének és módjának az igazságtalanságát, az idősek létbiztonságát veszélyeztető körülményeket, a társadalmi megbecsülésük csökkentésének okait, az egyre tömegesebbé váló elmagányosodásuk helyzetét. A parlament résztvevői javaslatokat fogalmaznak majd meg az idősek létbiztonságának javítása, a kialakult igazságtalanságok felszámolása, a társadalmi szolidaritás erősödése és az életkörülményeik jobbítása érdekében.

     Kiadó: Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.