OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. augusztus 9., péntek 09:42

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 9., péntek (OS) - Az ellenzék ismét gallyra vágná Csepelt

    Az a Karácsony Gergely mutatja be ma a csepeli ellenzéki polgármester-jelöltet, aki nemrég még úgy tudta, hogy Csepel Észak-Pest része. Az emberek előtt teljesen ismeretlen jelöltet Gyurcsány hű embere, Bangóné Borbély Ildikó, a Kabáról Csepelre importált hivatásos patkányozó és az "aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekménye" miatt jogerősen elítélt Szenteczky János találta ki.
Ők annak az MSZP-nek a helyi vezetői, amelyik 2010 előtt már gallyra vágta Csepelt. Elvtársi korrupció, többmilliárdos adósság, a közvagyon lenyúlása, széthordása, szoci képviselő pedofil bűncselekményei, a párton belüli gyilkosságig elfajuló leszámolás jellemezték a közéletet. A csepeliek ezt akarták megszüntetni, amikor 2010-ben a Fideszt bízták meg a kerület rendbetételével.
Az elmúlt két önkormányzati ciklusban eljutottunk odáig, hogy van egy adósságmentes, építkező, gyarapodó, gyermekközpontú városrészünk. Csepel a főváros egyik leginkább élhető kerülete, mert itt ma az történik, amit a csepeliek akarnak. Az ellenzék ezt a fejlődési folyamatot, ezt az összefogást akasztaná meg, mert őket nem az emberek, hanem a pártpolitikai és egyéni túlélési érdekeik vezérlik. Karácsony Gergelyék a pénzért és a hatalomért mindenre képesek. Ne hagyjuk, hogy elvegyék mindazt, amit az elmúlt években közös erővel elértünk!

Németh Szilárd, a Fidesz csepeli választókerületi elnöke
     Kiadó: Fidesz

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.