OS Országos Sajtószolgálat
2019. december 7. szombat
Ismertető


2019. augusztus 11., vasárnap 13:33

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 11., vasárnap (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: PERSONA NON GRATA

    Magyarországra látogat Angela Merkel, hogy Orbán Viktorral közösen emlékezzenek a Páneurópai Piknik 30. évfordulójára, a határnyitásra. Nagy elismerés ez Orbánnak, hogy a német miniszterelnök – még akkor is, ha már jelentéktelen persona – igényli, keresi a kapcsolatot miniszterelnökünkkel. Mégsem örülünk Angéla látogatásának – persona non grata hazánkban! Németország migráns-politikájával óriási veszélybe sodorta Európát, Kelet-Közép-Európa országait rendre megalázzák, uralni akarják, Magyarországot Németország új gyarmatának tekinti.
    A civil szervezet a német kormányhoz fordult a budapesti követségen keresztül: küldjenek más politikust: Merkel nemkívánatos személy hazánkban! Nem zárható ki, hogy Sopronban tiltakozást vált ki a német miniszterelnök látogatása.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – NEMZETI SZOCIÁLDEMOKRATÁK  - MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ MOZGALOM – PANNONPULI.HU

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.