2019. december 7. szombat

2019. augusztus 11., vasárnap 13:33

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 11., vasárnap (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: PERSONA NON GRATA

Magyarországra látogat Angela Merkel, hogy Orbán Viktorral közösen emlékezzenek a Páneurópai Piknik 30. évfordulójára, a határnyitásra. Nagy elismerés ez Orbánnak, hogy a német miniszterelnök – még akkor is, ha már jelentéktelen persona – igényli, keresi a kapcsolatot miniszterelnökünkkel. Mégsem örülünk Angéla látogatásának – persona non grata hazánkban! Németország migráns-politikájával óriási veszélybe sodorta Európát, Kelet-Közép-Európa országait rendre megalázzák, uralni akarják, Magyarországot Németország új gyarmatának tekinti.
    A civil szervezet a német kormányhoz fordult a budapesti követségen keresztül: küldjenek más politikust: Merkel nemkívánatos személy hazánkban! Nem zárható ki, hogy Sopronban tiltakozást vált ki a német miniszterelnök látogatása.

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – NEMZETI SZOCIÁLDEMOKRATÁK  - MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ MOZGALOM – PANNONPULI.HU

Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták