OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. augusztus 12., hétfő 15:13

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 12., hétfő (OS) - Népszavazás Terézvárosért – gigaberuházások helyett több zöld felületet a kerületbe!

    Elég volt abból, hogy a Főváros és a fideszes vezetők csak és kizárólag a kormány óhajait szolgálja ki a budapesti lakosok kárára, őket semmibe véve. Október 13-án ezen fogunk változtatni!

A népszavazási kérdés így hangzik: "Egyetért Ön azzal, hogy Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Önkormányzatának képviselő-testülete úgy módosítsa Terézváros Kerületi Építési Szabályzatát, hogy az abban foglalt Nyugati Térség Vt-V/VI/6 jelölésű övezetben az építési telkek terepszint feletti legnagyobb beépítési mértéke 10 százalék, legkisebb kötelező zöldfelületi mértéke 70 százalék és a legnagyobb megengedett épületmagasság 7,5 méter legyen?"

Karácsony Gergely, az ellenzék főpolgármester-jelöltje

Soproni Tamás, az ellenzék VI. kerületi polgármesterjelöltje

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.