OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. augusztus 13., kedd 16:11

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 13., kedd (OS) - Az ellenzék meg akarja akadályozni Terézváros fejlődését

    Az ellenzék meg akarja akadályozni Terézváros fejlődését azzal, hogy keresztbe fekszik a Podmaniczky utcai rozsdaövezet rendbetételének. A Fidesz nem hagyja, hogy bárki is megfossza a terézvárosiakat az új közparktól, ahol a Nemzeti Cirkuszművészeti Központ is helyet kap!

Az ellenzék polgármesterjelöltje, Soproni Tamás által bejelentett, a kerületi építési szabályzatról szóló helyi népszavazási kezdeményezés ellehetetlenítené a fejlesztést. Ez rávilágít arra, hogy az ellenzék a hatalom megszerzése érdekében mennyire gátlástalan, a terézvárosiak érdekével ellentétes lépésekre is hajlandó.

A kormány hosszú évek tárgyalásai után döntött, így végre megújul az állami tulajdonban lévő vasúti üzemi terület: a sínek, az elhagyatott, romos épületek és a szennyezett talaj helyén jelentős forrásból közpark jön létre, amelynek eredményeként többszörösére nő a zöldfelületek aránya a VI. kerületben. Itt kap elhelyezést a cirkusz is, amely a mai állapotában már nem tudja kiszolgálni a közönségét.

Nem hagyjuk, hogy az ellenzék aknamunkája elvegye a terézvárosiaktól a Podmaniczky parkot, amely mérföldkő lehet Terézváros fejlődésében.

A Fidesz terézvárosi szervezete

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.