OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2019. augusztus 15., csütörtök 16:31

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 15., csütörtök (OS) - Dán liberális vendégeink ledöbbentek az Orbán-kormány módszerein

    A csodálkozásuk valóban őszinte volt, hiszen - ahogy a Transparency is kimutatta - Dánia a legkevésbé korrupt állam a világon, míg Magyarország az unió éllovasai között szerepel a korrupciós listán. Másrészt a Magyar Liberális Párt előtt a Fidelitast látogatta meg a dán delegáció, ők pedig – mint mondták - nem a korrupció mértékéről vagy az egészségügy állapotáról dicsekedtek vendégeiknek.

Fontos és előremutató találkozón vagyunk túl, hiszen beszámolónk által a dán liberális párt is betekintést nyerhetett a valódi magyar közállapotokba az ellenzék oldaláról. Liberális pártcsaládunk tagjainak és Európának is joga van tudni arról, hogy míg a kormány szárnyaló gazdaságról beszél, a Fidesz uniós támogatásokból és közpénzből építi látványstadionjait és látvány-kisvasútjait, az egészségügy, az oktatás, a sajtószabadság és a jogállam pedig romokban hever Magyarországon. Bősz Anett és Sermer Ádám arról állapodott meg vendégeinkkel, hogy pártjukkal a jövőben is tartjuk a kapcsolatot, kölcsönösen beszámolunk országaink aktuálpolitikai helyzetéről és folytatjuk a szervezeteink közötti kommunikációt.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.