OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2019. augusztus 16., péntek 17:55

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 16., péntek (OS) - Ferencvárosi előválasztás - Karácsony Gergely gratulációja

    "Gratulálok Baranyi Krisztinának, a ferencvárosi előválasztás győztesének, és köszönöm Jancsó Andreának is, hogy vállalta a megméretést. A budapesti – ezúttal a ferencvárosi – demokraták ismét bebizonyították: képesek és hajlandók a saját kezükbe venni a sorsukat, a városuk, a kerületük, az otthonuk jövőjét. Hálás vagyok mindenkinek, aki részt vett az előválasztáson, nagy sikernek gondolom, hogy ilyen sokan leadták szavazatukat!

Teljes hát a csapat, a 23 kerületi polgármesterjelölttel közösen október 13-án kiszabadítjuk Budapestet a Fidesz fogságából, új lendületet, friss levegőt hozunk a fővárosnak. Mert Budapest mindenkié!"

Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt
Párbeszéd

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.