OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2019. augusztus 23., péntek 11:09

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2019. augusztus 23., péntek (OS) - DK: A Fidesznek semmi sem elég - Rogánék kaparintják meg a balatoni hajózást

        Sajtóinformációk szerint az állam megszerezte a Balatoni Hajózási Zrt. többségi tulajdoni jogát, ami eddig a tóparti települések önkormányzatainak kezében volt. Azaz a balatoni hajózás Rogán Antal minisztériumának uralma alá fog kerülni, az önkormányzatoknak pedig nem lesz beleszólásuk a hajózási társaság ügyeibe.
     A Demokratikus Koalíció szerint felháborító az az arrogancia, ahogyan a Fidesz feneketlen gyomorként elnyeli  Magyarország értékeit. A Balaton közkincs, a hozzá kapcsolódó döntéseket nem lehet vízfejű központosítással, önző érdekekkel, tömény hatalom- és nyereségvággyal meghozni. Mi, európai magyarok nem hagyjuk, hogy a kormány véglegesen tönkretegye az egyik legszebb tájunkat. Nem hagyjuk, hogy kisemmizzék az önkormányzatokat és azokat az embereket, akiknek szívügye a Balaton, és akiknek nem csupán annyit jelent ez a tó, hogy jachtok fedélzetén koktélozhatnak a magyar emberektől elrabolt vízen. 

Gréczy Zsolt
országgyűlési képviselő, frakciószóvivő
DK


     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.