OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2019. augusztus 23., péntek 14:36

Budapest Főváros Kormányhivatalának közleménye (4. rész)
    Budapest, 2019. augusztus 23., péntek (OS) - Egészség Szigete, Dolgos Sziget és mobil Kormányablak a Szigeten

        Az idei Sziget fesztiválon Budapest Főváros Kormányhivatala három külön helyszínen várta a látogatókat. A Budapest InfoPoint Faháznál berendezett Egészség Szigete programmal a kormányhivatal egyaránt kívánta megszólítani a hazai és külföldről Budapestre látogató közönséget, ahol minden nap az egészségmegőrzést célzó tematikus feladatokkal és népegészségügyi szakmai tájékoztatással várta a vendégeket. A Dolgos Sziget keretében munkaerő-piaci lehetőségekről, szolgáltatásokról, képzésekről és támogatásokról tájékozódhattak az érdeklődők. A kormányhivatal programjain közel ötszázan vettek részt, emellett a Szigetre kitelepült mobilizált kormányablak buszt a rendezvény alatt 187-en keresték fel okmányigényléssel (személyi igazolvány, vezetői engedély, lakcímigazolvány, valamint útlevél) kapcsolatos tájékoztatás és ügyintézés miatt.

     Kiadó: Budapest Főváros Kormányhivatala

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.